Bandsågar

7

Våra maskiner

De maskiner vi erbjuder till försäljning håller hög branschstandard och kommer göra arbetet enklare, samt säkrare. Vi arbetar kontinuerligt med att kunna erbjuda våra kunder ett utbud bestående av marknadens bästa maskiner inom branschen.

Få en offert på våra maskiner

Är du intresserad av att införskaffa en maskin som kommer göra din arbetsprocess smidigare? Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om vårt utbud och lämnar prisuppgifter på en lösning. 

CORMAK BS-320 Metal Band Saw 400V 27mm

Bandsågen är utrustad med en hydraulcylinder, kylsystem och en svängarm upp till 60°, i kombination med blad från det berömda tyska företaget Röntgen, används den ofta i mindre mekaniska verkstäder där precision , kvalitet och skärhastighet är viktigast.

S-200RH Semi-Automatic Band Saw

Kraftfull och pålitlig halvautomatisk bandsåg för metall med automatisk armhöjning och sänkning och ett hydrauliskt skruvstycke. Armen är roterande på båda sätten från -45º till +60º. Bandsågen fungerar utmärkt för kapning av balk, rör och profiler.

H-300 HA / C33 Automatic Column Band Saw

Pelarbandsåg som är en stabil bandsåg för automatisk kapning av både solida detaljer såsom rör, stål- och gjutjärnsprofiler. En stabil sågkonstruktion och en stark såg ram gör att vibrationer minskar och det får ett stabilare sågsnitt.

DC300 – PE-TRA ToolMaster

DC300 är en halvautomatisk bandsåg med hög prestanda. PE-TRA ToolMaster är konstruerad för metallskärningsuppgifter där det inte finns något behov av storskalig automatiserad skärning och flexibilitet där singel kap är att föredra. Maskinen är designad, byggd och certifierad för höghastighetsskärning med hårdmetallsblad.

Denna kompakta och användarvänliga bandsågsmaskin är konstruerad när den är som bäst och säkerställer mycket exakta, vinkelräta snitt med perfekt geometri, hög tillförlitlighet och uthållighet. Byggd på PETRAs beprövade, patentsökta plattform av kulskenassystem på båda kolumnerna,
Perfekt för industrier som inte behöver automatkapning i stora serier.

Helautomatisk Power DC420CNC

DC 420 CNC är en helautomatisk, högpresterande, 24×7, bandsågmaskin. Användare vänlig meny och lätt att programmera via pekskärmen. Maskinen är designad, byggd och certifierad för höghastighetsågning med hårdmetallblad Den erbjuder en oöverträffad livslängd för bladen under optimala skärparametrar.

Denna kompakta och användarvänliga bandsågsmaskin är konstruerad när den är som bäst och säkerställer mycket exakta, vinkelräta snitt med perfekt geometri, hög tillförlitlighet och uthållighet.

Byggd på PETRAs beprövade, patentsökta plattform av kulskenassystem på båda pelarna, erbjuder maskinen motoriserad vänsterarm som standard och integrerat vertikalt kläm system som tillval. Rich HMI erbjuder digitala skärlängdsinställningar och realtidsinformation som skärhastighet, nedmatning, skärhistorik och mycket mer. Kunden kan till och med välja fjärrkontroll via internetanslutning och/eller SMS-aviseringar som avancerade alternativ.

KSA-D 800X1250

SEMI AUTO BANDSÅGMASKIN
HALVAUTO RAKA

KSA-D 800X1250-modellen är en halvautomatisk bandsågmaskin med dubbelpelarkroppsdesign. Maskinen är designad för rak skärning. Precisionsskärningskapacitet har uppnåtts med linjära styrningar. Sågramens rörelser upp och ner görs är hydrauliska. Det sågade materialet kan enkelt dras åt tack vare hydrauliska klämbackar. Matningsmaterial är manuellt. Maskinen styrs på digital kontrollpanel.

VÅRA VARUMÄRKEN

Röntgen

Alfra

AKE BY WAGNER

STRUB

TEAM RIX

Skårbyvägen 71,
434 95 Kungsbacka

031-981272

info@teamrix.se

Vårt utbud

Bandsågsblad

Sågklingor

Tillbehör

Maskiner