Tillbehör

KYLMEDEL

7

Välkommen till Team Rix’s avdelning för kylmedel, där vi erbjuder högkvalitativa lösningar för effektiv kylning vid sågning och svetsning. Oavsett om du arbetar med sågning av trä, metall eller andra material, eller utför svetsningsarbeten, är rätt kylmedel avgörande för att säkerställa optimal prestanda och hållbarhet i dina verktyg och arbetsstycken.

Upptäck vårt sortiment av kylmedel, inklusive Cool & Ready. Våra kylmedel är speciellt formulerade för att ge effektiv kylning och smörjning, vilket minskar friktion och värmeutveckling under såg- och svetsningsprocessen. Genom att använda våra produkter kan du förlänga livslängden på dina verktyg och förbättra kvaliteten på dina arbetsstycken.

 

Cool & Ready är ett mångsidigt kylmedel som klarar låga temperaturer och är färdigblandat för omedelbar användning. Med fördelar som snabba leveranser och enkel hantering är våra produkter det perfekta valet för att optimera din kapnings- och svetsningsprocess. Utforska vårt sortiment idag och upptäck varför Team Rix är din pålitliga partner för kylning vid sågning och svetsning. Läs mer nedan!

 
 
 
 
 

Cool & Ready kylvätska för vattenkylda svetsar

Cool & Ready Kylmedel har en etanolhalt på över 36% och klarar därför en fryspunkt på -17 grader C. Kylmedlet är framtaget och rekommenderas av Kempii Sverige AB. Det är färdigblandat för att kunna användas direkt och finns på lager i följande dunkstorlekar: 5, 10, 25 och 200 liter. Många fördelar med Cool & Ready Kylmedel:
• Etanolbaserad >36%
• Klarar ner till -17 grader C
• Speciellt framtaget för Kempii svetsar
• Färdigblandad och redo att användas direkt
• Snabba leveranser

Se produktblad

Cool & Ready-säkerhetsdatablad

Se produktblad

VÅRA VARUMÄRKEN

Röntgen

Alfra

AKE BY WAGNER

STRUB

WEDEVÅG

TEAM RIX

Skårbyvägen 71,
434 95 Kungsbacka

031-981272

info@teamrix.se

Vårt utbud

Bandsågsblad

Sågklingor

Tillbehör

Maskiner